...
Kontrolka Airbag świeci!(po instalacji sygn. nie wł.świateł)
Zwiń
X
-
Kontrolka Airbag świeci!(po instalacji sygn. nie wł.świateł)
Podłączyłem "buzer" sygnalizatora nie włączonych świateł pod bezpieczniki obok kierowcy(mandat 100 zł., więc chciałem uniknąć).Z drobnymi problemami udało się,ale niespodzianka-kontrolka Airbag zaświeca sie po zapłonie na ok.3 s. i gaśnie(tak powinno być), lecz po chwili na stałe zaczyna świecić i to jest problem.
Będę wdzięczny za pomoc bo pewnie coś zpaprałem.
Pozdrawiam wszystkich.
-
-
Paweł T, a jak to dziala i gdzie to dostac? Kolega djczas zdaje sie pisal ze pepiki takie cos maja w autach na ich rynek. Mnie by cos takiego pasowalo i tak caly czas jezdze na swiatlach. ojoj wygodny sie robie :P nawet wajchy mi sie nie chce przekrecic :lol:Max moc [KM/kW] 119.6/88.0
Max moment [Nm] 280 przy 1982 obr./min.
Komentarz
-
-
założył mi zwykły elektryk, przeciągnął jakiś kabelek, mam wyłącznik tego w sąsiedztwie bezpieczników, światła zapalają się po około 10 sek po przekręceniu kluczyka, po wyłączeniu zapłonu gasną, 1 marca wyłączam automat i jest ok,
podobno każda octavia to ma tylko trzeba coś podłączyćTDI ASV 140KM 300Nm
Komentarz
-
-
Wszystko pięknie ,ale automat w serwisie Skody o którym pewnie pisze Paweł T,zaproponowali mi za 200 zł.Ja kupiłem za 30 zł(spora różnica).Natomiast coś mi się wydaje ,że podłączając wyciągnałem bezpiecznik wskaźników i komputer "odnotoawł "to jako jakiś błąd i dlatego świeci sie tak kontrolka Airbag.
Do Paweł T prośba, jak podłączył to Twój elektryk,tak z ciekawości.
(Wybieram się więc do Serwisu by kontrolke doprowadzili do stanu prawidłowewgo.)
Komentarz
-
Komentarz